Rohkema info nägemiseks:

IISAKU HOOLDEKESKUS MTÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 244; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta IISAKU HOOLDEKESKUS MTÜ kohta arvamuslugu!"

IISAKU HOOLDEKESKUS MTÜ hetkeolukord

Juba 244 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MTÜ oli loodud üldhooldekoduks eakatele ja puuetega klientidele.

Hooldekeskuses oli kohti 17 ühe-, kahe- ja kolmestes tubades.

Tubadesse olid loodud kõik mugavused. Iga uue kliendi saabudes, kohandati tema elukoht ümber, ainult tema eripärasid ja vajadusi arvestades.

Hooldekeskus oli klientide heaoluks ja ruumide mikrokliima parandamiseks soetanud Novaerus seadmed.

Meie hooldekeskuse kohamaks oli üks madalamaid vabariigis. Lisaks hooldusteenusele, sisaldas kohamaks ka mähkmete ja ravimite hinda.

Hooldekeskuses töötas neli hooldajat, kütja-majahoidja ja juhataja. Väikese personali õlgadel oli palju töökohustusi. Kuid oskuslikult planeeritud aeg, võimaldas täita kõik vajalikud toimingud. Meie hooldajad olid kvalifitseeritud töötajad. Läbitud olid kõik seadusega ettenähtud koolitused ja tervisekontroll.

Olime hoolivad enda ja klientide tervise suhtes.

MTÜ asus väikese asula servas. See piirkond on rahulik ja turvaline. Meil oli oma piiratud õueala, kus kliendid said vabalt liikuda. Kõikidel klientidel oli soovi korral võimalik, kord päevas, viibida värskes õhus.

Klientide sugulastel oli võimalik külastada oma lähedasi ilma piiranguta. See tähendas, et me ei pidanud vajalikuks etteteatamisi. Sugulased said tulla külla neile sobival ajal ja päeval.

Momendil oleme olukorras, kus seoses Päästeameti ettekirjutistega hoone seisukorra kohta oleme sunnitud oma tegevuse 2023.aastal lõpetama.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.